De laatste thuiswedstrijd is alweer drie weken geleden. Toen organiseerde Apollo het geweldige Past Meets Future event in de Apollohal. Zaterdagavond zal Apollo sinds enige tijd weer in de Apollohal spelen, thuis tegen Heroes Den Bosch.

 

Wat voor Apollo minder goed uitpakte was een slecht bekerduel in Leeuwarden waarin ruim werd verloren. Vervolgens werd vorige week nog in Groningen gespeeld, waarin Apollo na een lange achterstond aan het eind het nog redelijk spannend maakte. De comeback daarin was net niet voldoende om volledig terug in de wedstrijd te komen. Tegen Den Bosch kwam Apollo al twee keer eerder in actie, toen nog zonder Xavier Cannefax (werkvergunning) en Mladen Vitkovic (knieblessure). Sinds deze twee erbij zijn gekomen, zijn de verschillen tegen de topteams doorgaans kleiner dan voorheen vaak het geval was, dus ook Den Bosch zal zich schrap kunnen zetten in de Apollohal.

 

Eind 2019 contracteerde Den Bosch officieel oud-international Henk Norel. Norel is echter nog niet in actie gekomen dit seizoen, dus wellicht dat dat vanavond wel het geval is. Iemand die namens de Heroes een tijdje niet zal spelen is Boy van Vliet. In het duel tegen Den Helder liep hij tegen zijn oude ploeg een knieblessure op waardoor hij nog 6 weken uit de roulatie is.

 

Vanavond om 20:00 uur gaat de wedstrijd van start in de Apollohal. Apollo kan tegen alle teams in de buurt komen is gebleken. Alleen dan moeten meer spelers zich op hetzelfde moment gaan bewijzen en thuisgeven.