Na twee gewonnen wedstrijden moet Apollo het opnemen tegen Den Bosch, die op tweede paasdag Groningen in de Martiniplaza met 71-80 versloegen. Morgen om 20:30 uur zal New Heroes Den Bosch te gast zijn in de Apollohal.

Den Bosch op stoom na overwinningen tegen Leiden en Donar

Afgelopen week zag het er nog grijs uit voor de Brabanders. Na een voorsprong van 19 punten moest Den Bosch toekijken hoe ze met één punt hun eerste thuisnederlaag moesten incasseren tegen Landstede Zwolle. Een tijdje geleden raakte Anthony Marshall geblesseerd voor het hele seizoen. Zijn vervanger Malik Morgan vindt steeds beter zijn draai bij de ploeg van Silvano Poropat. Op tweede paasdag nam Den Bosch tegen Donar gelijk de leiding en gaf deze niet meer uit handen. Nog altijd is Keshun Sherrell de grote aanjager bij de Bossche formatie.

 

Opnieuw twee overwinningen oprij voor Apollo

Net als twee keer eerdere dit seizoen heeft Apollo twee overwinningen weten te boeken de afgelopen week. Eerst werd met 65-67 in Rotterdam gewonnen, en afgelopen donderdag werd het 85-70 voor de hoofdstedelingen tegen BAL. Tegen BAL speelde Dimeo van der Horst weer mee en werd gelijk topscoorder met 25 punten. Eerder werd Van der Horst ook topscoorder in de laatste ontmoeting tegen Den Bosch. Apollo nam in Den Bosch een voorsprong van vijf punten met nog vier minuten te gaan, maar Den Bosch stelde in de slotminuten orde op zaken met 73-78. Het was tegen datzelfde Den Bosch waarin Apollo begon met sterke prestaties neer te zetten, wat uiteindelijk in twee recentelijke overwinningen leidde.

 

Is Apollo in staat om het New Heroes Den Bosch opnieuw lastig te maken? Aanstaande woensdag zal om 20:30 de tip-off plaatsvinden in de Apollohal!

Koop hier je wedstrijdkaarten!