Week in, week uit volgen we de prestaties van onze spelers op het veld. We weten bijvoorbeeld dat Berend zowel kan dunken als blocken en dat Aron de ene driepunter na de andere scoort. Maar waarom zijn ze ooit begonnen met basketballen? Wat eten ze het liefst? We vonden het tijd om daar ook eens achter te komen. Daarom hebben we Denley Philips gevraagd om de komende tijd alle spelers het hemd van het lijf te vragen. Denley is een bekend gezicht bij Apollo Amsterdam. Bijna elke thuiswedstrijd is hij aanwezig als veger en vanaf heden dus ook de jongste, razende reporter binnen de basketbalwereld.

 

Wat je moet weten over Denley

Denley is 9 jaar oud en speelt voor Apollo U12. Het schieten en het spelen met z’n team vindt hij het leukste aan basketbal. Hij droomt van het spelen in Amerika, net als zijn idiool Steph Curry maar eerst wil hij terecht komen in het ‘grote’ Apollo én natuurlijk spelen in het Nederlands team.

 

Denley interviewde als eerste Matthew van Tongeren. Volgende week lees je het resultaat hiervan online, dus houdt de site in de gaten!