Na 2 weken zal Apollo de competitie in de Dutch Basketball League hervatten. Tussendoor hadden ze een zware bekerwedstrijd in Leeuwarden achter de rug, waarbij de focus nu weer gelegd moet worden op het duel vanavond om 19:30 uur in en tegen Donar Groningen.

 

Apollo begon het nieuwe jaar zeer goed. Na een geslaagde Past Meets Future evenement volgde daarop ook een ruime overwinning tegen de Den Helder Suns. Donar is een tegenstander van een ander kaliber, maar in de Apollohal maakte Apollo het ze drie kwarten lastig waarbij de beslissing pas rond het einde van de wedstrijd viel. Ook bij Groningen is er sindsdien wat veranderd. Deshawn Freeman bleek niet de speler te zijn waar men in Groningen op hoopte. Hij moest plaatsmaken voor de teruggekeerde Drew Smith. Met Smith heeft Donar een beter vervolg op de competitie kunnen geven.

 

Waar beide teams zich op dit moment verkeren, wordt vanavond echt duidelijk. Als beide ploegen gefocust zijn kan het voor beiden een leuke en goeie wedstrijd worden!