Gelukkig 2020 allemaal!!! Zoals eerder gezegd; om dit decennium groots te openen vindt zaterdag een groot event plaats in de Apollohal. Zaterdag 4 januari 2020 zijn jullie allemaal welkom bij: Past Meets Future!

 

Amsterdam Basketbal in verschillende gedaantes

Laatst werd ingegaan op de vroegere jaren van de vrouwen binnen Amsterdam Basketbal. Prachtige en euforische tijden stonden garant bij onder andere BV Lely. Ook bij de mannen was het geregeld feest binnen deze sport in de hoofdstad. Diverse clubs, spelers, coaches en ook bezoekers waren aanwezig in de Apollohal. Geregeld zag een bezochte wedstrijd er dan zo uit:

 

Geregeld volle tribunes in de Apollohal.

 

Eén van de spelers die dit allemaal mee maakte en ook namens oud-Amsterdam in actie zal komen is Milko Lieverst. Milko beleefde samen met Martin Esajas (ook aanwezig namens oud-Amsterdam), Amerikaanse spelers als Joe Spinks, Chris McGuthrie en Teddy Gipson samen met coaches als Jan-Willem Jansen (ook aanwezig aanstaande zaterdag) Ton Boot (ook aanwezig aanstaande zaterdag) en Arik Shivek prachtige en succesvolle tijden. Hoe hij dat heeft beleefd is via deze link terug te vinden.

 

Ook bij de oud-internationals zijn grote namen terug te zien in de Apollohal. Te denken valt aan Jan Dekker, Marco de Waard en Jos Kuipers. Maar er zijn nog veel meer spelers die een grote stempel op het Nederlandse basketbal gedrukt hebben, en zij zullen aanwezig zijn binnen Past Meets Future! Dit event wilt u niet missen zo aan het begin van dit decennium! Ga voor tickets naar deze link, en beleef Past Meets Future van heel dichtbij!