Amsterdam 30 april 2019 – Vandaag voor aanvang van de eerste play-off wedstrijd dit seizoen presenteert Apollo Amsterdam uitbreiding van de samenwerking met Paul Meijering Stainless Steel. De Nederlandse expert in RVS maatwerk is sinds vorig seizoen partner van Apollo en ondersteunt de visie en aanpak van de Amsterdammers. Daarom breiden de twee partijen hun samenwerking per direct uit tot en met volgend seizoen. Als onderdeel van de samenwerking prijkt Paul Meijering Stainless Steel gedurende de play-offs als shirtsponsor op de borst van Apollo Amsterdam.

 

Paul Meijering Stainless Steel en Apollo Amsterdam vinden elkaar in de ambitie voor ontwikkeling van de sport in Amsterdam en Nederland. Hierbij staat talentontwikkeling van Nederlandse toppers centraal. Daarnaast is de inzet van de club voor het 3×3 team wat onderweg is naar de Olympische Spelen in Tokyo in de zomer van 2020 een extra match tussen beide partijen.

 

Voorzitter Ramon Siljade over de samenwerking: ‘het is fantastisch dat we de samenwerking met Paul Meijering Stainless Steel niet alleen kunnen verlengen maar zelfs kunnen uitbreiden. We zijn daarom ook trots om de play-offs met het bedrijfslogo op de borst te kunnen spelen.’

 

Over Paul Meijering Stainless Steel

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Inmiddels aan zo’n 55 landen wereldwijd. Dankzij een breed en hoogwaardig assortiment en uitstekende service worden relaties efficiënt en snel bediend. Paul Meijering investeert in langdurige relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Dat betaalt zich terug in continuïteit, korte leveringstijden én kwaliteit.

 

Meer weten over Paul Meijering Stainless Steel. Klik dan hier.