Amsterdam 3 juli 2019 – Tot en met seizoen 2020-2021 staat Paul Meijering Stainless Steel op de borst van het tenue van Apollo Amsterdam. In navolging op de shirtsponsoring in de afgelopen play-offs serie tegen New Heroes Den Bosch, breiden Apollo en Paul Meijering de samenwerking verder uit.

 

Dit hoofdsponsorschap biedt Apollo Amsterdam voor de komende twee seizoenen een fundament om op door te bouwen. Paul Meijering Stainless Steel onderschrijft en ondersteunt de wijze waarop Apollo het Amsterdamse topbasketbal heeft neergezet en opgebouwd. “Met dit hoofdsponsorschap willen we Apollo de ruimte geven om de ingeslagen weg te vervolgen, verbeteringen door te voeren en door te bouwen aan hetgeen is neergezet”, aldus Paul Meijering.

 

Na de start van een nieuwe zomer vol 3×3 basketbal en een mooi WK 3×3 basketbal op het Museumplein, kan Apollo volle kracht vooruit in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Dutch Basketball League. Op het tenue van Apollo Amsterdam zullen volgend seizoen RAI Amsterdam (rug) en Paul Meijering Stainless Steel (borst) te zien zijn.

 

Voorzitter Ramon Siljade: “Het is geweldig dat we met de komst van Paul Meijering Stainless Steel de komende twee seizoenen kunnen doorbouwen aan talentontwikkeling en topbasketbal in Amsterdam. Met het vertrouwen van onze huidige sponsors en de komst van Paul Meijering, kunnen we serieuze stappen gaan zetten in de komende jaren en daar ben ik enorm trots op”.

 

 

Over Paul Meijering Stainless Steel

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Inmiddels aan zo’n 55 landen wereldwijd. Dankzij een breed en hoogwaardig assortiment en uitstekende service worden relaties efficiënt en snel bediend. Paul Meijering investeert in langdurige relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Dat betaalt zich terug in continuïteit, korte leveringstijden én kwaliteit.

 

Meer weten over Paul Meijering Stainless Steel. Klik dan hier.