We zijn trots om vandaag Paul Meijering Stainless Steel als nieuwe Club Sponsor te kunnen presenteren. Paul Meijering Stainless Steel is een bekende naam in basketballand. Al jaren ondersteunen ze onder anderen de Orange Lions, waar afgelopen twee jaar ook het nationaal 3×3 team bijgekomen is. Ook bij Apollo Amsterdam hebben we al eerder op hun steun kunnen rekenen.

 

Paul Meijering Stainless Steel en Apollo Amsterdam vinden elkaar in de ambitie voor ontwikkeling van de sport in Amsterdam en Nederland. Hierbij staat talentontwikkeling van Nederlandse toppers centraal. Daarnaast is de inzet van de club voor het 3×3 team wat onderweg is naar de Olympische Spelen in Tokyo in de zomer van 2020 een extra match tussen beide partijen.

 

Voorzitter Ramon Siljade over de samenwerking: ‘We vinden het fantastisch dat we Paul Meijering Stainless Steel wederom aan ons hebben kunnen binden. Ze kennen de sport als geen ander en daarom zijn we ook zo enorm blij met hun ondersteuning van onze ambities.’ De samenwerking start per direct en de eerste resultaten zijn al zichtbaar! Zo is de terugkeer van Max van Schaik bij Apollo Amsterdam mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Paul Meijering Stainless Steel.

 

Over Paul Meijering Stainless Steel

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Inmiddels aan zo’n 55 landen wereldwijd. Dankzij een breed en hoogwaardig assortiment en uitstekende service worden relaties efficiënt en snel bediend. Paul Meijering investeert in langdurige relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Dat betaalt zich terug in continuïteit, korte leveringstijden én kwaliteit.

Meer weten over Paul Meijering Stainless Steel. Klik dan hier.