Het seizoen is helaas voorbij voor Apollo in de Dutch Basketball League. Ondanks de stijgende lijn die vanaf februari is ingezet zijn we net buiten de play-offs gevallen. We kijken terug op een seizoen waarin we veel geïnvesteerd hebben in Nederlands talent. We zijn trots dat we vanuit onze visie maar veel spelers hebben kunnen laten debuteren in de DBL. Deze ervaring nemen zij mee naar volgend jaar, waarin we absoluut de ambitie hebben om met het team weer de play-offs te behalen.

 

Er staat ook alweer talent te trappelen. Onze jeugdteams hebben mooie resultaten geleverd in de reguliere competitie en de teams van U14, U16, U18 staan morgen in de finale van de play-offs! Ons DTL team (U24) zal gaan spelen in de Final Four.

 

Wij zijn Apollo

 

Wij zijn trots
Trots op Amsterdam
Trots op onze partners
Trots op alle vrijwilligers
Trots op onze fans

 

Bedankt voor jullie steun dit seizoen. Kunnen we volgend jaar weer op je rekenen?

 

De seizoenkaarten voor volgend seizoen zijn in de verkoop. Aankomend seizoen verwelkomen we Dordrecht in de DBL, daarom worden de prijzen van de seizoenskaarten dit jaar met €15,- verhoogd. We willen onze trouwe fans een early bird korting aanbieden. De aanbieding loopt tot 15 juni, dus wees er snel bij!

 

Volwassenen: €120
Senioren (65+): €90
Kinderen (6t/m15): €60

 

KOOP HIER JE SEIZOENKAARTEN