Basketbalclub Apollo Amsterdam en Vitals gaan een nieuwe samenwerking aan. Op vrijdag 16 november ondertekenen Bolke Koster, directeur van Vitals en Ramon Siljade, voorzitter van Apollo Amsterdam de overeenkomst tussen beide clubs. Vitals is vanaf dat moment officieel ‘Club Sponsor’ bij de Amsterdammers.

 

Vitals zal de club vanaf vandaag versterken met hun kennis over suppletie in relatie tot de fysieke ontwikkeling van de spelers. Zowel op het gebied van performance en herstel als op het gebied van preventie. Hans Logtenberg, verantwoordelijk voor het technisch programma bij de club geeft aan verheugd te zijn met de nieuwe samenwerking. ‘Tot op heden hadden we een erg goed ontwikkeld strength & conditioning programma voor onze spelers in samenwerking met andere partners. Met Vitals als nieuwe club sponsor tillen we dit weer naar een hoger niveau.’ Logtenberg geeft aan dat met de focus op talentontwikkeling bij de club en het 3×3 programma waarop flink wordt ingezet belangrijker dan ooit is om de spelers ook op het gebied van suppletie te kunnen ondersteunen. Bolke Koster, directeur van Vitals, vervolgt dat dat ook een van de redenen is dat de samenwerking tot stand gekomen is. ‘Vitals staat voor de hoogste kwaliteit voedingssupplementen. In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. We denken hierdoor ook een waardevolle versterking te kunnen zijn voor de fysieke begeleiding van de spelers van Apollo.’

 

 

OVER DE SAMENWERKING

Naast de toegevoegde waarde voor de spelers, zal Vitals als club sponsor ook zichtbaar zijn rondom de thuiswedstrijden van de Amsterdammers. Verder willen ze het voor de achterban van de club mogelijk maken zichzelf op dezelfde manier te ondersteunen als de spelers op het hoogste niveau in Nederland. Dit kan door gebruik te maken van de actiecode ‘ballisllife’ voor 10% extra korting op www.vitals.nl.

 

OVER VITALS

Vitals richt zich met name op de gezondheidsprofessional die op natuurlijk wijze de gezondheid van zijn cliënten verbetert. Hierbij kun je denken aan orthomoleculaire artsen of therapeuten, natuurgeneeskundigen, mesologen, kinesiologen en natuur diëtisten. Daarnaast worden we verkocht in vitaminespeciaalzaken, reformzaken, adviesdrogisterijen en natuurlijk online.

We hebben ontzettend veel verstand van de invloed van vitamines, mineralen en andere micronutriënten op het menselijk lichaam en daar kan ook de sporter zijn voordeel mee doen.

 

 

OVER APOLLO AMSTERDAM

Het basketbal in Amsterdam kent een rijke historie. Het is dé plek waar in 1926 de allereerste basketbalwedstrijd gehouden werd. De afgelopen 90 jaar basketbal in Amsterdam heeft maar liefst 27 landskampioenschappen opgeleverd. Het eredivisie basketbal in Amsterdam heeft door de jaren heen vele gedaantes gekend. Sinds 2012 komt het Amsterdamse team uit in de Dutch Basketbal League (DBL) als Apollo Amsterdam. Met een eindeloze passie voor de sport en voor Amsterdam zet Apollo zich in voor de ontwikkeling van basketbal. Dit doen zij op het allerhoogste niveau in Nederland met hun 5×5 team in de DBL en op mondiaal niveau met het 3×3 team.