Na een rustperiode van bijna twee weken, vanwege de interlandronde van de Orange Lions, speelt Apollo donderdagavond de volgende wedstrijd in de DBL. Om 20:00 uur is New Heroes Den Bosch de volgende tegenstander van de Amsterdammers.

 

Het huidige seizoen van Apollo kent een aantal tegenslagen in de vorm van blessures, wat ook de huidige 9e plek verklaart. Toch wist het team tegen Aris Leeuwarden de juiste dynamiek en energie te vinden. Het grootste deel van de wedstrijd behield Apollo de voorsprong en de winst tegen Aris met 94-80 werd veiliggesteld. De ploeg liet in deze wedstrijd de inzet en het spel zien zoals de club graag speelt. Nu is New Heroes Den Bosch van een geheel ander kaliber, maar de laatste overwinning tegen Aris smaakt naar meer.

 

New Heroes Den Bosch is één van de titelfavorieten binnen de DBL. Europees haalden ze net niet de volgende ronde, maar lieten ook in deze competitie prachtig spel zien. Ook Den Bosch heeft te maken met verschillende blessures. Jonathon Williams en oud-Amsterdammer Stefan Wessels zullen donderdagavond in elk geval hun rentree maken. Steven Cook en Devon van Oostrum liggen zijn nog niet inzetbaar, waarbij beweerd wordt dat Van Oostrum voor het hele seizoen is uitgeschakeld. Ook aderlatingen bij de Bossche formatie, hoewel ze twee weken terug een overwinning behaalde tegen Donar Groningen.

 

Waar staat Den Bosch met het terugkeren van Williams en Wessels? En wat voor veerkracht geeft Apollo de overwinning op Aris? Vanavond om 20:00 uur zullen we het weten!

 

Zaterdag spelen de Amsterdammers thuis tegen Landstede. Heb je nog geen kaarten voor deze wedstrijd? Koop ze dan hier.