De pas 22-jarige shooting guard begint al aan zijn vijfde seizoen in de hoofdmacht van Apollo Amsterdam. Hij is een kind van de Apollohal en staat er al vanaf zijn zevende op het veld. Afgelopen seizoenen speelde hij onder Patrick Faijdherbe en kwam hij in totaal 80 keer in actie in de DBL.
 
Vorig seizoen speelde hij 24 wedstrijden (3.6 punten en 1.7 rebound per wedstrijd) in de Dutch basketball league. Faijdherbe is erg enthousiast over de nieuwe spelers en de nieuwe coach: “Voor dit seizoen hoop ik met het team een verrassing te zijn in de DBL en voor spektakel te kunnen zorgen in de Apollohal.’’
 
De 1.92 meter lange Faijdherbe heeft als doel om dit seizoen een vaste waarde te gaan worden in het team van Laki Lakner. Faijdherbe is al de vijfde speler in de selectie van Apollo voor het aankomende seizoen.