De Israelisch-Nederlandse guard kwam voor zijn verblijf in Amsterdam uit voor grootmacht Hapoel Tel Aviv in Israël. Daar maakte hij vooral zijn minuten in de jeugd, maar kwam hij ook in actie voor het hoogste team. Daarnaast maakte hij ook deel uit van het nationale team onder 21 van Israël.

De 22-jarige guard had vorig seizoen al genoeg highlights achter zijn naam staan. In zijn eerste wedstrijd in het shirt van Apollo raakte hij al zijn eerste buzzer beater vanaf de middenlijn. Hasson speelde in zijn eerste seizoen 25 wedstrijden, waar hij gemiddeld 15 minuten in het veld stond en 4,5 punt scoorde.

Met een jaar ervaring op zak is Hasson van plan grote stappen te maken dit seizoen in de DBL. De verwachting is dan ook dat dit wel eens zijn breakthrough jaar zou kunnen zijn. Met het vertrek van enkele sterkhouders van vorig seizoen zal Hasson een grotere rol moeten aannemen, en één van de leiders moeten zijn voor het jonge Apollo team.

“Ik ben erg blij dat ik nog een jaar kan blijven. Ik ben dan ook blij dat het bestuur en de staff mij deze kans hebben gegeven. Ik weet dan ook zeker dat dit een interessant en leuk jaar met het team gaat worden.”