Het seizoen in de DBL gaat aanstaande zaterdag verder voor Apollo met een wedstrijd tegen Feyenoord. Daar zullen ook twee oude bekenden hun rentree maken aan Amsterdamse zijde: Dexter Hope en Berend Weijs. Beide spelers besloten vorig seizoen een punt te zetten achter hun carrière in de eredivisie, maar halen nu toch weer hun basketbal schoenen uit de kast om de selectie van Apollo te versterken.

 

Coach Laki Laker is dan ook zeer blij met het nieuws.
“Ik heb Berend en Dexter opgebeld, en gevraagd of ze ons wilden helpen in de competitie. Met blessures en mogelijke besmettingen in het team, is het voor ons extra belangrijk om een zo breed mogelijke selectie te hebben. Buiten dat zijn Berend en Dexter natuurlijk ook een kwaliteitsinjectie voor ons team.”

De eerste krachtmeting voor dit Apollo team is met Feyenoord, een team waar in oktober vorig jaar met 53-74 van werd verloren. In deze wedstrijd kan Apollo laten zien welke stappen de selectie de afgelopen maanden heeft gezet.

Daarnaast heeft Apollo ook afscheid genomen van één speler, Yoeri Hoexum. Hij besloot tijdens de ingelaste corona stop een andere weg in te slaan.