Op alle fronten werd Apollo overklast door Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Voor rust had Apollo al behoorlijk veel turnovers, en met een 39-10 tussenstand halverwege het tweede kwart was het al gauw afgelopen. Een onbedreigde zege van een nota bene gehavend Rotterdam was dan ook na 40 minuten het resultaat: 90-54.

Gelijk in het begin ontbrak het aan scherpte bij Apollo, en was Rotterdam wel klaar voor de hervatting van de competitie. Passes die niet aankwamen, dribbels die leidde tot turnovers en steeds geblockt worden onder de basket gaf Rotterdam meer zekerheid en kracht om door te zetten. Driepunters van Coen Stolk en Mack Bruining waren toonaangevend. Tel daar het inside werk van Jeroen van der List en Arunas Mikalauskas bij op en het verschil was al na het eerste kwart beslissend. Net als de vorige wedstrijden is te zien dat Apollo geen grip op haar aanval weet te krijgen, en Rotterdam des te meer. Via 25-8 en later zelfs 47-15 kan Apollo enkel voor een beetje verweer zorgen. Het verweer komt via een driepunter van Dexter Hope en onder het bord Sergio de Randamie, maar bij rust staat het al 47-28.

Na Rust komt Apollo enkel dichterbij door toedoen van Sergio de Randamie. Met goede stops en een aantal driepunters van hem staat het 55-42. Als De Randamie weer gaat zitten loopt Rotterdam als snel weer uit. Bruining, Stolk en Mikalauskas krikken het verschil weer op. Meer gebeurt er dan ook niet in de wedstrijd die allang geen wedstrijd meer is. Raidell de Pree zorgt voor de laatste punten die voor 90-54 zorgen. Aankomende donderdag moet en zal Apollo op alle fronten heel wat tandjes bijschakelen willen ze een wedstrijd neerzetten tegen debutant Almere Sailors: aanvang 19:30 uur.