Na drie overwinningen oprij zat het er dinsdagavond in Weert niet in. Reboundend was BAL dominant en het verschil werd gaandeweg de wedstrijd snel gemaakt. BAL uit Weert kon hierdoor uitlopen naar een veilige 90-70 overwinning.

Onder het bord was het moeilijk om Quattarius Wilson af te stoppen, zowel aanvallend als reboundend. Het verschil was al snel meer dan 20 punten in de eerste helft door toedoen van hem en Trevor Jasinsky, die bij rust al 20 punten had. Berend Weijs en Lucas Faijdherbe konden er enigszins wat tegenover stellen, maar het schot viel heel gemakkelijk aan Weertse zijde. Een stand van 54-34 bij rust was dan ook eenvoudig te verklaren met de 20 punten van Jasinsky, maar ook het feit dat Apollo slechts 9 rebounds wist te pakken. Na rust ging het wat beter, en met name de driepunters van Floris Versteeg bracht Apollo terug tot 7 punten: 72-65. Echter had Weert nog altijd Sander Hollanders die dit seizoen een uitmuntend driepuntspercentage bewerkstelligt. Ook deze wedstrijd was hij goed voor 5 uit 7 driepunters, maar het is Roel van Overbeek die nog puntloos was tot zes minuten voor het einde. Vervolgens neemt hij het voortouw met 10 punten in korte tijd, en laat BAL uitlopen naar een eindstand van 90-70. Reboundend zal het aanstaande zondagmiddag beter moeten bij Apollo, dan zullen ze in actie komen tegen Yoast United uit Bemmel.