Apollo Amsterdam komt in actie voor de buurt. De komende weken gaat de selectie van Apollo heren 1 zoveel mogelijk basketbal velden in Amsterdam van netjes voorzien! Dit doen we omdat er op heel vele Amsterdamse velden netjes ontbreken.

Er is nog weinig perspectief wanneer het basketballen binnen weer mogelijk zal zijn voor de jeugd, en daarom wil Apollo de veldjes een kwaliteitsimpuls geven. Floris Versteeg, professionele basketballer bij Apollo Amsterdam, zegt: “We weten allemaal hoeveel beter het buiten basketballen is als de baskets netjes hebben. Daarom gaat ons hele team de stad door om zoveel mogelijk netjes op te hangen. Zo willen wij ervoor zorgen dat de jeugd gestimuleerd wordt om te gaan en blijven basketballen”

Want, iedereen weet hoeveel beter het buiten basketballen is als de baskets een netje hebben. Het oorverdovende geluid van de ‘swish’ na een score. En dat gevoel wilt Apollo niemand ontnemen. Op deze manier willen wij helpen om het basketballen buiten net iets leuker te maken!

Deze veldjes zijn al voorzien van een netje door de selectie van Apollo. Weet jij in Amsterdam een veldje (of meerdere velden) waar nog geen, of kapotte netjes hangen? Laat het ons weten via pr@apollobasketball.nl , en dan komen wij ook jouw favoriete veld van een netje voorzien!