Volgend seizoen gaat het eerste seizoen van de BNXT League van start; de eerste professionele basketbal competitie met clubs uit Nederland en België. Apollo Amsterdam zal een van de Nederlandse teams zijn die in dit avontuur stapt, en dus volgend jaar aan deze gloednieuwe competitie zal deelnemen. Dit zullen zij doen in samenwerking met een een nieuwe partner, Behind the Arc, een creatief bureau uit Amsterdam, en Apollo Connects.

Dit betekent dat topbasketbal op het hoogste niveau mogelijk blijft in de Apollohal. Met de hulp van de Gemeente Amsterdam en Topsport Amsterdam zijn er de laatste maanden veel aanpassingen gedaan aan de hal, waaronder het plaatsen van nieuwe tribunes, en is de Apollohal klaar voor de BNXT League.

Apollo Amsterdam zal zich blijven inzetten om basketbal in de hoofdstad te laten groeien. De aftrap hiervan was in april, met de campagne ‘Nothing but Net’, waarbij door de hele stad alle basketbalpleintjes van netjes werden voorzien. Op die manier wordt de jeugd gestimuleerd om buiten kennis te maken met basketbal.