Apollo Amsterdam is verheugd te kunnen melden dat Wierd Goedee voor twee jaar is aangesteld als hoofdcoach. Wierd Goedee zal zijn nieuwe functie combineren met zijn rol als hoofd van de jeugdopleiding van Apollo Amsterdam, en het coachen van U22 team in de Talent League. Met deze aanstelling zal de komende jaren de verbintenis met de jeugdopleiding nader worden opgezocht.

Goedee is zeker geen onbekende op het hoogste niveau in Nederland. Hij kwam als speler jarenlang uit in de Eredivisie, waaronder voor de Graydon Canadians, de voorloper van Apollo Amsterdam. Na zijn actieve carrière als speler werd Goedee coach bij verschillende teams in de eredivisie: Weert, Bergen op Zoom en Den Bosch. Bij de laatstgenoemde maakte hij ook twee landstitels mee (2006 en 2007). De afgelopen seizoenen was Goedee hoofdcoach van de in de Eredivisie uitkomende jeugdteams onder 18 en onder 21 van Apollo, en won met deze teams meerdere landskampioenschappen. Daarnaast vervulde hij ook de positie als hoofd van de jeugdopleiding bij Apollo Amsterdam.