Start kaartverkoop
3X3 Unites Challenger Utrecht 2021

Reserveer je tickets nu met 20% korting met de kortingscode ‘PARTOFTHECLUB’. De kortingscode geldt voor zowel bestuur als leden.

Zondag 19 en maandag 20 september is het Jaarbeursplein in Utrecht de main stage voor een uniek internationaal 3X3 event. De 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021!

De 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021 is het eindevent van de ‘From the Streets to the World Stage’ evenementenreeks van 3X3 Unites. 16 van de beste 3X3 mannenteams verschijnen aan de start om te strijden om de titel, het prijzengeld én een ticket voor de World Tour in Abu Dhabi.

Het evenement wordt georganiseerd in een volledig corona-proof stadion. Hetzelfde stadion wat zich vorig jaar bij het beachvolleybal event KingOfCourt heeft bewezen met nul besmettingen.

Maar liefst 8 van ‘s werelds beste teams nemen deel aan de 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021. Ook onze Olympische heren zullen hier te bewonderen zijn! De overige 8 teamslots worden verdeeld op basis van kwalificaties van over de hele wereld én natuurlijk vanuit de 3X3 PRO Cups.

Koop nu je ticket voor de 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021 en zie de beste 3X3 basketball spelers van de wereld met eigen ogen! Voel je als een VIP in je eigen skybox! Niet alleen dé corona-proof oplossing om veilig van ons event te kunnen genieten maar een ervaring op zich.

Wil je meer weten over het event? Ga dan naar www.3x3unites.com/challenger

Koop je kaarten nu of stuur de uitnodiging door naar de leden van je vereniging want ook zij kunnen gebruik maken van de kortingscode.

Hopelijk zien we je daar!