Opnieuw was het in het begin moeizaam tegen Aris Leeuwarden. Deze moeizame start was van korte duur, want vanaf het tweede kwart werd het de hele wedstrijd spannend. Een aantal driepunters van Aris deed Apollo uiteindelijk de das om met 72-77.

Aris zoekt in het begin naar hun lange man: Shaquille Doorson. Ook nu is hij enorm op dreef met een aantal sterke inside acties, gecombineerd met een aantal jumpers van George Brock en een sterke inbreng van Ar’mond Davis. Apollo blijft op een eentonige wijze zoeken naar sterke aanvallen, en de eerste acht punten (overigens de enige acht in het eerste kwart) komen allemaal van Justin Mitchell, zonder enige assists. Bij Aris gaat het veel beter, getuige de inside actie van Reinder Brandsma die daarmee de stand op 8-20 zet voor Aris. Apollo loopt net als vrijdagavond achter de feiten aan, maar zal het daarbij blijven? Niet wanneer Sergio de Randamie in stelling wordt gebracht. Zijn ene na de andere inside acties worden benut, en ook in de verdediging scoort Aris niet meer makkelijk. Zes punten oprij zorgen voor een kleiner verschil, en Justin Mitchell zet met een and-1 Apollo zelfs weer op voorsprong: 23-22. Aris gaat even een tandje bijschakelen, en doet dat via Davis met een jumper. Het is weer een wedstrijd, en op dat moment komt nieuwkomer Roger Moute a Bidias door met een sterke driepunter: 26-24. De verdediging staat beter, maar toch weet Ar’mond Davis namens Aris nog een driepunter eruit te slepen. Zo blijft de voorsprong steeds wisselen, al is het opnieuw Davis die scoort en Aris op een minimale voorsprong zet bij rust: 30-31.

Het is weer een wedstrijd geworden, maar toch ontbreekt het Apollo aan teamspel en het geven van assists in een diversiteit aan aanvalsmogelijkheden. Bij Apollo is het Mitchell die veelal scoort, net als Moute a Bidias. Echter, er zijn nog altijd geen assists te bekennen. Aris lijkt er halverwege het derde kwart vandoor te gaan als Davis opnieuw toeslaat, na vele aangevers van Ryan Logan: 38-44. Ook nu laat Apollo het niet verder komen, en opnieuw dankzij De Randamie. Na een aantal scores van Moute a Bidias komt De Randamie lekker in de wedstrijd met een and-1 en een sterke sky-hook: 49-50. Als Aris mist is het weer De Randamie die met een treffer Apollo op voorsprong zet na het derde kwart: 51-50. Apollo lijkt beter aan te vallen, mede dankzij een jumper van Taras en opnieuw De Randamie die in korte tijd negen punten maakt. Een opvallend moment: De Randamie wordt op dat moment gewisseld waardoor een sterke schakel naar de kant wordt gehaald bij Apollo. Aris maakt gebruik van de situatie, voornamelijk Quin Cooper. De Amerikaanse schutter laat zien over een goed schot te beschikken. Zijn eerste driepunter treft doel en zo komt Aris op voorsprong. Taras doet wat terug, maar opnieuw vindt Aris Cooper met een driepunter: 56-58. Apollo zoekt op haar beurt naar een driepunter, en vindt deze dankzij Mitchell: 59-58 weer voor Apollo. Mitchell gaat vervolgens verder, evenals Berend Weijs waardoor het 63-58 staat voor Apollo. Maar toch, nog steeds hapert de aanval te vaak waardoor er eenzijdige aanvallen tot stand komen. Aris ontdekt dat, en opnieuw is het Cooper die zijn derde driepunter verzilvert en later drie vrije worpen: 64 gelijk. Het wordt moeilijker voor Apollo, en Aris speelt meer als een team getuige de assists van onder meer Ryan Logan. Diezelfde Logan zet Aris met een floater weer op voorsprong. Nog één keer doet Apollo wat terug als De Randamie gelijk wordt gevonden als hij het veld weer in mag, maar Aris blijft vanaf de vrije worp lijn koel en zuinig waardoor zij gaan winnen met 72-77. Vijf assists zijn te weinig voor Apollo, en tegen Landstede Hammers krijgen ze de kans om daar meer van te veroveren.