Beste allemaal,

We mogen weer starten met basketballtrainingen!Vanaf aanstaande maandag zullen we weer gaan trainen volgens het schema van voor de lock-down. Zie ook hier het schema. Voorlopig zijn alleen interne wedstrijden toegestaan. Die zullen we gaan plannen op de zondagen. Jullie worden zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de invulling daarvan.Let op:

 • Mondkapjes zijn verplicht voor personen van 18 jaar en ouder als je niet aan het sporten bent
 • Een Corona QR code is verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar.
 • Er is geen publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden.
 • Kantine is gesloten.
 • Kleedkamers en douches zijn open.
 • Houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan: houd 1.5 meter afstand, schud geen handen en nies of hoest in je elleboog. Bij klachten blijf thuis en laat je testen, ook als je gevaccineerd bent.

Met vriendelijk groet,BC Apollo Amsterdam jeugdbestuur

 

Dear All,We can start basketball training again!From next Monday we will start training again according to the schedule from before the lock-down. See also the schedule here.For now, only internal matches are allowed. We will plan those on Sundays. You will be informed as soon as possible about the details of this.Please note:

 • Mouth caps are mandatory for people aged 18 and older if you are not exercising
 • A Corona QR code is mandatory for everyone aged 18 and over.
 • No audience is allowed at training sessions and competitions.
 • Canteen is closed.
 • Changing rooms and showers are open.
 • Stick to the basic rules to prevent the spread of the coronavirus: keep 1.5 meters distance, do not shake hands and sneeze or cough into your elbow. If you have symptoms, stay at home and get tested, even if you have been vaccinated.

With kind regards,BC Apollo Amsterdam youth board