Apollo Amsterdam heeft nu nog geen licentie, maar gaat er van uit dat zij BNXT gaat spelen!
We kijken terug op een bijzonder seizoen. Een seizoen waarin we grote stappen hebben gezet.

Er zijn de afgelopen 10 jaar nog nooit zoveel bezoekers in de Apollohal geweest. De verbintenis met basketballiefhebbers in Groot-Amsterdam is met succes ingezet en we hebben heel veel leden van Amsterdamse clubs mogen verwelkomen.

Apollo Connects, onze businessclub, heeft elkaar opgezocht en we hebben mooie events kunnen organiseren. Met als prachtige kers op de taart het corporate tournament.

Het heeft ons echter niet altijd meegezeten. De blessure van Justin Mitchell vroeg in het seizoen was een grote aderlating op het veld. En de derde COVID golf heeft onder andere geleid tot het moeten annuleren van het Christmas gala dinner.

Het team heeft tot het laatste moment gestreden. Het seizoen zit erop en we hebben prachtig afscheid kunnen nemen van onze toppers: Sergio de Randamie en Berend Weijs, tezamen met een groot aantal fans.

Wij danken hoofdsponsor en creative partner Behind the Arc – en sponsors Brocast Media, Wieringa Advocaten en Focus academy voor hun steun, net als Vondelgym, Mindwork Productions en PEAK en de groeiende club van de ‘vrienden van Apollo’.

Nu op naar het volgende seizoen. De door de BNXT organisatie gestelde datum van 15 mei om het vereiste budget te overleggen halen wij niet. Dus dat betekent op dit moment geen licentie. MAAR WIJ GAAN DOOR!

Er is 80% van het budget binnengehaald. Veel nieuwe sponsors en bedrijven doen mee die geloven in de positieve ontwikkelingen in de Apollohal. Vanwege deze recente ontwikkelingen, gaan wij er van uit dat wij ons binnen afzienbare tijd alsnog aan gaan melden.