Op zondag 4 september zullen de teambijeenkomsten plaatsvinden in de Apollo-hal, waarbij alle ouders/verzorgers verplicht zijn te komen. Klik hier voor het schema. Als je niet aanwezig bent, gaan we ervan uit dat je niet komt helpen en kan je kind dit seizoen niet in een team spelen. Dat lijkt heel streng, maar de ervaring heeft ons geleerd dat dit noodzakelijk is om alles rondom en tijdens de wedstrijden goed te laten verlopen.

Alle ouders moeten helpen tafelen tijdens thuiswedstrijden. Zij zullen door de teammanager hiervoor ingedeeld worden. Het is daarom belangrijk dat iedereen kan tafelen. Gedurende de teammeetings op 4 september zullen hiervoor twee score en klok cursussen worden georganiseerd in de Apollo-hal – 1 om 10:00 en 1 om 11:00. Je kunt je opgeven via jeugd@apollobasketball.nl.