CoachING info

Bij Apollo zijn zowel ervaren als minder ervaren coaches betrokken. Vanuit het de club zien we graag dat de ervaren coaches handvatten bieden voor minder ervaren coaches en dat coaches ook elkaar weten te vinden. Ben je als coach toe aan inspiratie voor oefeningen en strategieën? Dan verwijzen we je via deze pagina ook graag naar diverse hulpmiddelen. Ben je nog geen coach maar zou je dat leuk vinden? Neem dan contact op met het bestuur van de club.

FIBA CLINICS ONLINE

Dé kennisbank van de Europese basketbal organisatie FIBA. Hierop vind je maar liefst 223 videos van coaches die op het hoogste niveau ervaring hebben,

NBB CLINICS ONLINE

Geen zin in Engelse uitleg? Dan heeft de Nederlandse Basketballbond een aantal zeer goede clinics voor jou online staan in het Nederlands!

BASKETBALL VLAANDEREN CLINICS ONLINE

Wil je het spelletje eens afkijken van onze zuiderburen? Ook dat kan! Basketball Vlaanderen heeft ook een heel setje clinics online staan!

NBB CLINIC AGENDA

Heb je geen zin om naar het scherm te kijken, en wil je juist fysiek bij een clinic aansluiten? Dat kan! Zie deze pagina op erachter te komen welke clinics georganiseerd worden door de NBB. Als de clinics geld kosten neem dan contact op met het bestuur. De kans is groot dat de club graag in jou investeert!