Sponsoring

Basketball op het hoogste niveau is onmogelijk zonder onze partnerschappen met betrokken community van sponsoren. Het doel van de club is om samen met deze community te groeien om elkaar te helpen met het behalen van zowel zakelijke als sportieve doelen.


Sponsorproposities

Voor sponsoren bieden wij het volgende aanbod qua sponsorproposities op het niveau van de stichting waaronder onze professionele teams uitkomen. Al onze sponsoractiviteiten zijn te combineren verbonden met onze activiteiten binnen ApolloConnects. Wij maken onderscheid tussen Hoofdsponsor, Partner/suppliers en Friends of Apollo (Business club).

HOOFDSPONSORS

De hoofdsponsor van Heren 1 en het Talent Team ondersteunt de ambities van de teams. Onderdeel van dit sponsorship zal zijn dat het merk zowel offline als online grote zichtbaarheid krijgt bij Heren 1 & Talent Team. De invulling van het sponsorship pakket is naar wens aan te passen, zodat deze aansluit bij de doelstelling van jouw bedrijf. Tot slot zal er naast alle fysieke uitingen ook samen gekeken worden hoe wij jouw merk kunnen activeren en wordt er een invulling gegeven aan de hospitality en netwerk behoefte door middel van een business club.


PARTNERS/SUPPLIERS

Partnership is vanaf € 7.950,-

Als Partner “On The Rise” stimuleer je de doelstellingen van Heren 1 & Talent Team. Het On The Rise pakket is een op maat gemaakt sponsorpakket op basis van de behoefte en doelstellingen van het sponsorship. Gezamenlijk worden de sponsor assets zorgvuldig samengesteld.


Friends of Apollo Businessclub vanaf € 1.950,-

Dit is een uniek elite gezelschap van particuliere liefhebbers en ondernemers die het team een warm hart toedragen. Jaarlijks zullen er activiteiten georganiseerd worden om het gezelschap ondernemers bij elkaar te brengen. Zo kan de sport met elkaar beleefd worden en zijn er uitgebreide mogelijkheden om te netwerken. Een business club pakket bestaat uit het volgende:


Verified by MonsterInsights