Tenues

Apollo speelt in het rood. De shirts en broekjes zijn bedrukt met cijfers. Bij BC Apollo worden er geen namen op het shirt gedrukt. De tenues worden geleverd door het merk Peak. Voor seniorenleden bestaat er een ander proces voor het bestellen en regelen van shirts dan voor de senioren.

Tenues voor de jeugd (onder de 22 jaar)

Voor de jeugd geldt dat zij per team de beschikking krijgen over een tas met tenues. De huur van deze tenues zit inbegrepen in de contributie. Dit wordt voor ieder team geregeld via de jeugdcommissie en de coach/teamcoordinator.

Tenues voor senioren

Bij de seniorenteams wordt het tenue niet gehuurd maar gekocht. Dit kan via een webshop omgeving die daarvoor is gezet door PEAK. Omdat de senioren zelf hun shirt kopen, mogen ze ook zelf een nummer kiezen.

Hieronder is een maattabel opgenomen. Alle afmetingen zijn in centimeters. Bepaal de maat die je nodig hebt door je favoriete shirt plat op de grond te leggen en van je eigen shirt de A, B, C en D maten te meten. Bepaal wat in de tabel het dichtst in de buurt komt van deze meting. (Advies: bepaal de shirtmaat en kies gewoon de bijpassende broekmaat.)

Er is een formulier gemaakt om tenues te bestellen. Dat formulier vind je hier in Excel, of hier in PDF formaat.

Op het formulier staat ook een stappenplan dat seniorenleden moeten doorlopen om te tenues te bestellen. Dit proces wordt doorlopen door de teamcoordinator. (Ieder seniorenteam dient één iemand aan te wijzen als teamcoordinator.)

Vragen?

Vragen over kleding? Stuur een mail naar kleding@apollobasketball.nl