Topbasketbal en werk goed te combineren bij BVCM

Nick Swaen is 25 jaar en topbasketbal trainer van het U12-1 team bij Apollo Amsterdam. Sinds september is hij werkzaam bij BVCM als Debiteurenbeheerder op de afdeling BPO. “Door een mooie samenwerking tussen BVCM en basketbalclub Apollo Amsterdam kan ik nu niet alleen mijn droom achter na blijven gaan als coach, maar kan ik dit ook combineren met een leuke, leerzame en interessante baan met carrièrekansen.”

Flexibiliteit en een nieuwe omgeving
“Door de vele trainingen en wedstrijden en niet flexibele werkgevers is het voor mij nooit makkelijk geweest om een geschikte baan te vinden, gelukkig stond BVCM hier helemaal voor open! Zij hebben mij een baan in combinatie met topsport in een voor mij totaal nieuwe omgeving, de financiële wereld.”

Leuke sfeer en ontwikkelmogelijkheden
“Vanaf de eerste dag ben ik hier met open armen ontvangen en door veel collega’s geholpen. Het voelt als een omgeving waarin ik kan groeien, ontwikkelen en een mooie ervaring op kan bouwen. Ik heb het erg naar mijn zin bij BVCM, niet alleen door de leuke collega’s maar, vooral doordat BVCM mij het gevoel geeft dat ik mijzelf constant kan blijven ontwikkelen.”

Meer weten over werken bij BVCM (IT, finance, marketing)
https://www.bvcm.nl/careers