Bericht van het bestuur

Beste allemaal,

We zijn er bijna! De afgelopen weken is er keihard gewerkt om te voldoen aan de BNXT-licentie. We hebben echter iets meer tijd nodig om de licentie rond te krijgen. Er zijn momenteel gesprekken gaande met een aantal partijen.

We zijn van mening dat er volop potentie is om een basketball team uit de metropool Amsterdam uit te laten komen in de BNXT. We blijven ons hier dan ook voor inzetten om inspiratie, perspectief, entertainment en verbinding te bieden met behulp van topbasketbal.

We hebben er het volste vertrouwen in dat we op korte termijn tot overeenstemming zullen komen met de betreffende partijen, zodat we in het seizoen 2023/2024 weer kunnen deelnemen aan de BNXT. We verwachten uiterlijk half juni hier definitief duidelijkheid over te kunnen geven.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Bas Schotte of andere bestuursleden van stichting sport 020 waaronder het H1 team van Apollo valt.

Met vriendelijke groet,

Bestuur stichting sport 020

H1 Apollo Amsterdam