Dames in de SPotlight

Sommige leden draaien al heel wat jaartjes mee binnen de club. En als ze, zoals Mies en Jet, niet alleen games winnen, maar óók nog helpen om de vereniging draaiende te houden, dan zijn het échte top-sporters! Ook het Online Platform “Support by Report” merkt deze toppers op!

Mies en Jet zijn door Support by Report gekozen voor een inhoudelijk artikel. Ze spelen al lang bij onze club, en zetten zich ook in voor de ontwikkeling van onze talentvolle meiden binnen de jeugdopleiding. Momenteel zijn Mies en Jet met hun eigen team – dames 1 – heel goed aan het presteren in de promo-divisie. Hun Apollo verhaal is te lezen op Support by Report.

We bedanken Support by Report voor dit leuke artikel en we hopen dat Mies en Jet nog vele jaren blijven spelen in onze Apollohal!

Wil je zelf zien hoe goed deze dames zijn? Kom dan donderdag 14 december kijken. Dames 1 speelt dan om 20:00 tegen BAL op veld 1 in de NBB Beker competitie. BAL is een eredivisie club uit Limburg dus onze dames zijn de underdogs, maar ze gaan alles geven om die winst te pakken! Kom kijken! Entree is gratis voor iedereen die onze dames hard komt aanmoedigen!

Foto: Johan van het Reve