WEDSTRIJD TEGEN ZZ LEIDEN GESTAAKT…

Helaas is de wedstrijd tegen ZZ Leiden niet doorgegaan wegens een technisch mankement bij de Gemeente Amsterdam. Door het mankement hebben wij de 24 seconden klok niet aan de praat gekregen. Om deze reden eindigde de wedstrijd voor ons in 0-20 nederlaag in het voordeel van ZZ Leiden. De gemeente heeft er alles aan gedaan om het probleem op te lossen maar na 45 minuten vonden de scheidsrechters het mooi geweest en is de wedstrijd gestaakt.

Namens het bestuur van Apollo willen we onze excuses aanbieden aan iedereen die er was om ons te steunen en aan iedereen die de wedstrijd graag had gezien. We werken er momenteel actief aan om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Wij hebben maandag een goed gesprek gehad met de gemeente en afspraken gemaakt hoe we dit in de toekomst voorkomen. We hadden allemaal erg veel zin in de wedstrijd en we gaan proberen om de wedstrijd alsnog in januari te spelen.

De mensen die een kaartje hebben gekocht voor de wedstrijd van vandaag kunnen ofwel hun geld terugkrijgen door te mailen naar pr@apollobasketball.nl ofwel het kaartje gebruiken voor 2 personen bij onze volgende thuis wedstrijd op 15 december tegen Aris Leeuwarden om 19:30 uur!

Verified by MonsterInsights