Veelgestelde Vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Over trainen en spelen bij Apollo..

Ik ben trainend lid. Mag ik meespelen? Ja. Ieder trainend (dus niet competitiespelen) lid mag max 5 wedstrijden spelen bij team dat in een van de competities uitkomt. Om dat de doen dient dat lid aan secretariaat door te geven dat hij/zij geregistreerd dient te worden als bondslid en niet alleen als verenigingslid. Als dat gebeurt zal je als speler vindbaar worden in de sportlink app.

Hoe schrijf in me in bij BC Apollo? Dat voor jeugd via de wachtlijst, en voor senioren via het direct benaderen van de seniorencommissie. Alle details vind je op deze pagina

Mijn team wil een oefenwedstrijd organiseren. Hoe doen we dat? Een oefenwedstrijd organiseer je door allereerst ruimte te reserveren in de zaal. Dat kan via het secretariaat van de club. Daarna is het zaak om scheidsrechters te regelen voor de club. Het bestuur kan hiermee helpen. Eventuele vergoeding voor die scheidsrechters én de zaalhuur wordt direct betaald vanuit het team zelf en géén onderdeel van de contributie.

Ik moet voor iedere wedstrijd all nummers van spelers steeds handmatig invullen. Kan dit sneller? Ja! Mail de namen en nummers naar secretariaat@apollobasketall.nl. De namen en nummers worden dan aan elkaar gekoppeld. Volgende keer staan alle nummers automatisch invult. Dit kan natuurlijk alleen als spelers meestal hetzelfde nummer hebben.

Mijn team heeft een bekerwedstrijd. Er is nog geen tafel geregeld. Hoe doen we dat? Dat doen we door…..

Over taken binnen de club..

Waarom heb ik taken op dagen dat ik geen wedstrijd heb? Soms zijn er te weinig teams die kunnen tafelen of fluiten op een dag. De club probeert dit te minimaliseren door slim te plannen, maar het komt nog steeds voor. We moeten elkaar dan helpen om te zorgen dat de wedstrijden goed bemand worden en zodat iedereen kan spelen.

Waarom heeft mijn team zoveel taken op een dag? Het maximale aantal taken dat we aan een team toebedelen op één dag is 6. Hier proberen we altijd onder te blijven maar soms ontkomen we er niet aan dat een team veel taken moet oppakken. Als er op ieder tijdsblok evenveel teams spelen, dan zal een team max 4 taken hebben, maar als er meer teams spelen om 20:00, dan om 18:00, dan zal de takenlast van de team som 18:00 waarschijnlijk zwaarder zijn.

Verified by MonsterInsights