Over de stichting

Vanuit de stichting bouwen wij in de regio Groot-Amsterdam een gemeenschap. Dat doen we met ons eredivisieteam als fundering. Een team met positieve rolmodellen die liefde delen voor de basketbalsport en voor Amsterdam.

#ONTHERISE

BC Apollo is een organisatie waar iedereen moet kunnen groeien als speler én als mens. We willen dat de alle betrokkenen elke dag leren, natuurlijk eerst met betrekking tot basketbal, technisch en tactisch betere spelers, vaardiger, slimmer, beter als team. Elke dag leren we van de praktijk. Dat vertalen wij naar het veld.

We zijn een hardwerkende teamgerichte organisatie. We werken vanuit collectieve kracht. We zijn meer dan een optelsom van individuen. Staf, bestuur en de vrijwilligers, we zijn met velen. We werken hard, we zijn fysiek fit, we zorgen voor onszelf, en we werken als een team. We respecteren elk individu. We groeien. Dat doen we vanuit het discipline en de vasthoudendheid die nodig zijn om onze doelen te bereiken.

We doen dit samen, we laten niemand achter. We kijken naar de toekomst, we blijven positief. Elke dag worden we beter, Elke dag presteren wij als team. Elke dag presteren we als mensen. Samen zijn en blijven we “on the rise”

Verified by MonsterInsights